Változás 3G-hálózatunkban

From: Vodafone Magyarorszag <hirlevel.hu_at_vodafone.com>
Date: Fri, 29 Apr 2022 09:21:19 +0200
A 3G/UMTS hálózat lekapcsolásának első lépése
Together we can
Kedves Ügyfelünk!
A Vodafone Magyarországnál folyamatosan dolgozunk mobilhálózatunk és szolgáltatásaink fejlesztésén, hogy továbbra is kimagasló felhasználói élményben lehessen részed.

Korábban már tájékoztattunk arról, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság iránymutatásának is megfelelve a Vodafone Magyarország Zrt. 2022. március 31-ét követően nem biztosítja a 3G/UMTS technológia rendelkezésre állását. A 2G hálózatok kivezetése jelenleg nincs tervben.

A 3G/UMTS hálózat lekapcsolása első lépésben Székesfehérvár és Várpalota vonzáskörzetében fog megtörténni, melynek időpontja 2022. május 23. A hálózat kivezetésével egyes eszközök, melyek nem képesek csatlakozni 4G-, vagy 5G-hálózatunkra, vissza fognak váltani 2G-hálózatra, ami befolyással lehet a szolgáltatás zavartalan működésére.

A mostani üzenetünket azért kapod meg, mert előfizetéseid között van legalább egy olyan, amely a lekapcsolást követően már legfeljebb csak 2G-hálózatra tud majd csatlakozni.

Annak, hogy jelenleg nem tudod elérni a 4G-, vagy 5G-hálózatunkat több oka is lehet. Ilyen okok lehetnek, hogy a mobileszközöd, vagy SIM kártyád maximum 3G-hálózatra tud csatlakozni. Ebben az esetben az eszközök fizikai cseréjére lesz majd szükség. Elképzelhető az is, hogy mindössze mobileszközöd szoftverét kell frissítened, vagy a hálózati beállításait módosítanod. Most már Te is láthatod, mennyi oka lehet annak, hogy jelenleg egyes előfizetéseiddel nem tudod elérni fejlettebb mobilhálózatainkat.

Szeretnénk segíteni benne, hogy az átállás teljes mértékben zökkenőmentes legyen a számodra! Ezért bízunk benne örömmel veszed majd, hogy a jövőben többször is meg fogunk keresni célzottan azokkal a segítségekkel, amelyekre Neked személy szerint szükséged van ahhoz, hogy a 3G-hálózatunk lekapcsolása, ne járjon negatív hatásokkal mobilhasználati szokásaidra nézve.

Ezek a célzott segítségek a következő hónapokban folyamatosan fognak érkezni e-mailben, vagy SMS-ben, egészen addig amíg egyetlen előfizetésed is van, amelyiknél azt látjuk, nem tud még csatlakozni 4G/5G-hálózatunkra. Célunk az, hogy minden fontos részletet és teendőt megírjunk ezekben az üzenetekben, hogy Neked sorban állás, vagy ügyfélszolgálatunk hívása nélkül sikerüljön minél hamarabb kihasználni a leggyorsabb mobilhálózatainkat.

Az első lépéseket, akár már most megteheted! Összegyűjtöttünk számodra pár hasznos aloldalt a honlapunkon, ahol mobileszközöd szoftverbeállításával és szoftverfrissítésével kapcsolatosan tudhatsz meg fontos információkat és kaphatsz segítséget.
Szoftverfrissítés Szoftverbeállítások
Minden erőnkkel arra törekszünk, hogy mobilhálózatunk folyamatos fejlesztésével még elégedettebb lehess szolgáltatásainkkal. Bízunk benne, hogy mostani és a jövőben érkező üzeneteink segítségével minél hamarabb köszönthetünk 4G-/5G-hálózatunk használói között!
Üdvözlettel:
Vodafone
Töltsd le a My Vodafone alkalmazást!

Az alkalmazás segítségével egyetlen kattintással elérheted az előfizetéseddel kapcsolatos legfontosabb információkat és kényelmesen intézheted ügyeidet telefonodról!
Google Play App Store
Kövess minket!
YouTube / Vodafone Hungary Facebook / Vodafone Hungary Instagram / Vodafone Hungary
A jelen elektronikus levélben megjelenő valamennyi információ és adat kizárólag tájékoztatásul szolgál, marketing ajánlatot nem tartalmaz. További információért írjon az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com com e-mail címre. Tájékoztatjuk, hogy az előfizetők és felhasználók személyes adatainak kezeléséről részletesen az ÁSZF 3. számú mellékletében (Vodafone Magyarország előfizetőknek és felhasználóknak szóló adatkezelési tájékoztatója) olvashat a www.vodafone.hu/adatkezeles oldalon.
 
Vodafone
Received on Fri Apr 29 2022 - 09:21:33 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Fri Apr 29 2022 - 09:22:19 CEST