Sprinter - Várható érkezés

From: Sprinter Futárszolgálat Kft. <info_at_sprinter.hu>
Date: Mon, 27 Jun 2022 05:33:07 +0000


Tisztelt Pál Andrásné!

Ezúton értesítjük, hogy a(z) Visual Carpet Kft Visual Carpet Kft. küldeményt adott fel az Ön részére, amelyet a SPRINTER Futárszolgálat kézbesít. A küldemény kézbesítésére megbízásunk alapján várhatóan a MAI napon, 08:55 - 12:00 óra között kerül sor.

Készpénzes fizetés esetén, kérjük, hogy a pontos utánvét összeget készítse elő, mert futárjaink nem minden esetben rendelkeznek váltópénzzel. Amennyiben megoldható, úgy a bankkártyás fizetést részesítsék előnyben a futárnál - ennek elérhetőségéről érdeklődjön futárunknál! A kártyás fizetés elérhetősége a feladó partnertől függ.

Kérjük segítse munkánkat és töltse ki elégedettségi kérdőívünket: https://gkidigital.hu/sprinter/


A kutatás első fele az aktuális csomagátvétel értékeléséről szól. A kérdőív második felében – külön tájékoztatást követően – szakmai kutató partnerünk aktuális piackutatási témái közül találkozhat kérdésekkel. FONTOS: A válaszait semmilyen formában nem kapcsoljuk hozzá az aktuális rendeléséhez és a kérdőív során se kérünk be egyéni azonosításra alkalmas adatokat! A részben kitöltött kérdőív adatai is beérkezésre kerülnek, így nem kötelező végig kitölteni a kérdőívet.

Mindent megteszünk az előre jelzett kézbesítési időpont teljesítése érdekében, de forgalmi akadályok, időjárási viszonyok miatt előfordulhat, hogy nem az előre jelzett időablakban érkezik a futár.
Az e-mail értesítőben szereplő időpontok, a bankkártyás fizetés elérhetősége (pl. technikai probléma stb.), időintervallumok tájékoztató jellegűek, ennek kapcsán felelősséget vállalni nem tudunk.
Kérdés esetén kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat a https://www.sprinter.hu/ugyfelszolgalat/ oldalon!

Üdvözlettel:

Sprinter Futárszolgálat Kft.

Ez egy automatikusan generált üzenet, kérjük, ne válaszoljon rá!


Received on Mon Jun 27 2022 - 07:33:10 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Mon Jun 27 2022 - 07:42:23 CEST