5000Ft és 2 hónap Revolut Premium csak azért, mert Vodafone-os vagy!

From: Vodafone Magyarorszag <hirlevel.hu_at_vodafone.com>
Date: Sun, 4 Sep 2022 16:46:00 +0200 (CEST)
A Revoluttal segítünk, hogy nyaralás közben is könnyen és egyszerűen intézhesd pénzügyeidet!
Together we can
Kedves János!
5000 Ft jóváírást kapsz új számládon, ha most csatlakozol a Revoluthoz!

Ezen kívül pedig 2 hónap díjmentes Revolut Premium használatot is biztosítunk a számodra, mellyel exkluzív kártyához, reptéri prémiumváróhoz, hétköznaponként korlátlan és díjmentes valutaváltáshoz és még sok minden máshoz is hozzáférhetsz.
Megnézem a kedvezményt
Revolut
Kedvezmények
A Revoluttal segítünk, hogy nyaralás közben is könnyen és egyszerűen intézhesd a pénzügyeidet – nyisd meg még ma díjmentes Revolut számládat!
Üdvözlettel: Vodafone
100%
Töltsd le a My Vodafone alkalmazást!

Az alkalmazás segítségével egyetlen kattintással elérheted az előfizetéseddel kapcsolatos legfontosabb információkat és kényelmesen intézheted ügyeidet telefonodról!
Google Play App Store
Kövess minket! YouTube / Vodafone Hungary Facebook / Vodafone Hungary Instagram / Vodafone Hungary
Az ajánlat szeptember 30-ig érvényes, meglévő otthoni, illetve mobil előfizetőink részére.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Szolgáltató honlapján elhelyezésre kerültek a kiskorúak védelmét lehetővé tevő, könnyen telepíthető és használható szoftverek, illetve azokkal egyező célra szolgáló más szolgáltatások elérhetőségére, valamint használatára vonatkozó részletes információk, amelynek elérhetősége: https://www.vodafone.hu/kiskoruakvedelme.

Amennyiben a továbbiakban nem szeretnél e-mailben értesülni informatív tippjeinkről, ajánlatainkról, kattints ide, vagy jelezd levélben Vodafone Mobil Szolgáltatás esetén a Vodafone Magyarország Zrt. 1476 Budapest, Pf.350 címen, Vodafone Otthoni Szolgáltatás esetén a Vodafone Magyarország Zrt. 1476 Budapest, Pf. 303 címen! További információért írj az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com e-mail címre.

A Vodafone Magyarország adatkezelési szabályzatát a Vodafone Magyarország Általános Szerződési Feltételeinek 3. sz. mellékletében találod. A jogaidról részletesebb tájékoztatást a www.vodafone.hu/adatkezeles oldalon találhatsz.
 
Vodafone
Received on Sun Sep 04 2022 - 16:46:02 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Sun Sep 04 2022 - 16:52:23 CEST