🤝Jótékonykodjunk együtt! (shaker újra elérhető)

From: Fanni és Bálint - activé <hello_at_activefibershake.com>
Date: Mon, 05 Sep 2022 17:02:44 +0000 (UTC)

Nem jelenik meg a levél? [Kattints ide!](https://manage.kmail-lists.com/subscriptions/web-view?a=TH5Pte&c=01G95RBXMF264MZRQ0SE1D3C9J&k=fcaa9cb9c6a9aeb8d4fb9a8c9e4a2537&m=W3ZMja&r=QdHcdfn)

https://activefibershake.com/

Szia The,

Képzeld egy szuper kezdeményezéssel várunk egész szeptemberben, ugyanis most nem csak a bélflórádat, de egy jó ügyet is támogathatsz FiberShake vásárlással.

1 teljes hónapon keresztül minden megvásárolt kék matricás Premium Selection árából bruttó 500 forintot adományozunk a KIKAPCS. alapítványnak.

Próbáld ki 8 legfinomabb ízünket egyetlen kezdőcsomagban és tapasztald meg a rostok varázslatos hatását.

https://www.kikapcs.eu/termek/active-vadasz-fanni-es-vadasz-balint/

De mi is az a KIKAPCS. alapítvány?

A KIKAPCS. alapítvány küldetése, hogy kedvezményes kikapcsolódást és közösséget biztosítson olyan családok számára, akik sajátos nevelési igényű (SNI) gyermekeket nevelnek.

Hogyan teszik mindezt? 2022-ben 150 sajátos nevelési igényű (SNI) gyermekkel rendelkező családnak biztosítottak közösséget és szállodai nyaralást, szakmai programmal egybekötve.

A nyaralások alatt lehetőséget nyújtottak, hogy ezek a családok is megtapasztalják a közösségbe való tartozás élményét, az együtt töltött minőségi időt, és lehetőséget teremtettek arra, hogy az SNI-s gyermekek is barátokat szerezzenek.

Három módon is segíthetsz Te is:

1. Premium Selectiont vásárolsz a [www.activefibershake.com](http://www.activefibershake.com) oldalon vagy a MOM parki üzletünkben.

2. Látogass el Budapest egyik legmenőbb reggelizőjébe a [Zileat Brunch & Bistroba](https://www.instagram.com/zileatbudapest), és válaszd a mangós-banános activé Bowl-t mely árának egy része a KIKAPCS. alapítvány adomány gyűjtésébe folyik bele.

3. Direktben az alapítvány weboldalán ezen a linken keresztül: 

[TÁMOGATOM AZ ALAPÍTVÁNYT](https://www.kikapcs.eu/termek/active-vadasz-fanni-es-vadasz-balint)

+1 szuper hír.🥳

A nagyon nagy keresletnek örvendő FiberShaker 2.0 is visszatér a webshopra, már fehér és fekete színben is. Ráadásul nem is akárhogy. 😛

Hívhatnánk akár FiberShaker 2.1-nek is, hiszen meghallgattuk a visszajelzéseket és egy kicsit módosítottunk rajta, hogy még tökéletesebb FiberShake élményben legyen részed. A könnyebb használat érdekében módosítottuk a shaker menetét, így egyszerűbb lesz rácsavarni és mégis szivárgás mentes lesz.

[BESZERZEK EGY SHAKER-T](https://activefibershake.com/products/active-fibershaker-2-0)

🥭U.i.: Már csak pár darab mangós FiberShake maradt, ha még nem rendeltél, tegyél be egyet a Premium Selection és a Shaker mellé a kosaradba, hogy ne maradj le róla.😏

Üdv,

Fanni és Bálint

activé💜

 

Gyors. Egészséges. Finom.

[Button Text](https://www.instagram.com/activefibershake_hu/)
[Custom](https://www.facebook.com/activefibershake)
[Custom](https://hu.pinterest.com/activefibershake/_created/)
[Custom](mailto:hello_at_activefibershake.com)

Nem szeretnél már értesülni új termékeinkről és különleges kedvezményeinkről? [Kattints ide!](https://manage.kmail-lists.com/subscriptions/unsubscribe?a=TH5Pte&c=01G95RBXMF264MZRQ0SE1D3C9J&k=fcaa9cb9c6a9aeb8d4fb9a8c9e4a2537&m=W3ZMja&r=QdHcdfn)

activé FiberShake Hittérítő út 20. Budapest, Pest 1221


Received on Mon Sep 05 2022 - 19:02:48 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Mon Sep 05 2022 - 19:12:22 CEST