Értesítés 13329300489238 nemzetközi küldemény feladásáról

From: <noreply_at_dpd.hu>
Date: Wed, 28 Sep 2022 11:59:26 +0200
('binary' encoding is not supported, stored as-is)

Tisztelt Címzett!

PIN: 2733

Értesítjük, hogy  az Ön részére kézbesítendő nemzetközi csomago(ka)t a következő csomagszámo(ko)n tartjuk nyilván:

13329300489238 Utánvét: 0 HUF
Készpénzes fizetés esetén kérjük, hogy a pontos utánvét összeget készítse elő, mert futáraink nem minden esetben rendelkeznek váltópénzzel.

300 ezer Ft felett kizárólag bankkártyás fizetési lehetőséget kínálunk.

Kiszállítási cím:
Denes Szilvia
Nagytarcsai ut 6
2143 Kistarcsa

Érintésmentes kézbesítés

A koronavírus (COVID-19) járvány terjedése miatt bevezettük az érintésmentes kézbesítést. Kézbesítéskor a 2733 PIN kód megadásával tudja aláírás nélkül átvenni csomagját.

Ha nem rendelkezik PIN kóddal, a csomagok átvételét igazoló aláírás helyett lehetőség van a személyi igazolvány bemutatására is, aminek utolsó 4 karakterét futár kollégáink rögzítik az aláírás helyettesítésére.

További információkért kérjük keresse fel honlapunkat, ahol tájékoztatást adunk a legfrissebb intézkedésekről.

A kézbesítés napja:
Ellenőrizze a várható kézbesítési napot Szállítási idő kalkulátorunk segítségével az alábbi linkre kattintva: https://www.dpd.com/hu/hu/segitseg/szallitasi-ido-meretkalkulator/

A kézbesítés napján újabb értesítést küldünk Önnek, melyben tájékoztatást kap az adott napon belül egy egy órás kézbesítési időintervallumról. Az értesítőben szereplő időintervallumok tájékoztató jellegűek. A DPD Hungary Kft. a nem időgarantált szolgáltatások esetében a kiszállítási nap, időpont változásáért felelősséget nem vállal.

Nyomkövetés, címmódosítás, átütemezés:
Küldeményét a www.dpd.hu oldalon követheti nyomon a csomagszám megadásával. Amennyiben a kézbesítés napja vagy a kézbesítési cím nem megfelelő, a küldemény Magyarországra történő beérkezését követően tudja majd módosítani adatait a
https://www.dpd.com/hu/hu/mydpd/ oldalon, melyhez a belépési kódot a kézbesítés napján küldött e-mailben kapja majd meg.

Ez az e-mail és a vele együtt továbbított fájlok bizalmasak, és kizárólag annak a személynek vagy szervezetnek szólnak, akiknek címezték őket. 

Amennyiben ezt az e-mailt tévedésből kapta, akkor hivatkozva GDPR személyes adatok védelmére a kéretlen levelet azonnali hatállyal törölje!

Adatvédelemmel kapcsolatos információkért kérjük keresse fel a https://www.dpd.com/hu/home/siteutilities/adatvedelmi_nyilatkozat2 címen elérhető oldalunkat.

Felhívjuk figyelmét, hogy erre az email-re a válasz gomb megnyomásával nem tud válaszolni.

Üdvözlettel,

DPD Hungary Kft. csapata
+36 1 501-6200 | dpd@dpd.hu

 


Received on Wed Sep 28 2022 - 11:59:28 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Wed Sep 28 2022 - 12:02:28 CEST