Nézze meg e havi készülékajánlatainkat!

From: Vodafone Magyarorszag <hirlevel.hu_at_vodafone.com>
Date: Thu, 29 Sep 2022 13:33:08 +0200 (CEST)
Together we can
Kedves János!
Köszönjük, hogy megtiszteltél minket bizalmaddal. Élvezd tovább az Otthoni szolgáltatásod nyújtotta előnyöket. Bizalmadat különleges ajánlattal szeretnénk megköszönni Neked, hogy Otthoni szolgáltatásod előnyeit még magasabb szinten élvezhesd.

Vodafone otthoni szolgáltatásod mellé válassz TV készüléket kínálatunkból! Fedezd fel a tévézés új élményét a Samsung UE32T5302C FullHD SMART TV-vel előleggel, és belföldön díjmentesen szállítjuk ki Neked!

Samsung UE32T5302C
FullHD SMART TV 82 cm

0 Ft kezdőrészlet
21 x 4 190 Ft/hó
Egy összegben:
87 990 Ft

Érdekel

SAMSUNG UE32T5302C

LG 43UP7800 UHD 4K
SMART TV 108cm

Lenovo Ideapad 3 82KU005FHV 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 8GB RAM, 256GB SSD, Windows 11

0 Ft kezdőrészlet
21 x 6 590 Ft
Egy összegben: 138 390 Ft

0 Ft kezdőrészlet
21 x 7 990 Ft
Egy összegben: 167 790 Ft

LG UP76703 Lenovo Ideapad 3
Érdekel Érdekel

Nézz körül további készülékeink között!

Körülnézek
Üdvözlettel: Vodafone
100%
Töltsd le a My Vodafone alkalmazást!

Az alkalmazás segítségével egyetlen kattintással elérheted az előfizetéseddel kapcsolatos legfontosabb információkat és kényelmesen intézheted ügyeidet telefonodról!
Google Play App Store
Kövess minket! YouTube / Vodafone Hungary Facebook / Vodafone Hungary Instagram / Vodafone Hungary
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Szolgáltató honlapján elhelyezésre kerültek a kiskorúak védelmét lehetővé tevő, könnyen telepíthető és használható szoftverek, illetve azokkal egyező célra szolgáló más szolgáltatások elérhetőségére, valamint használatára vonatkozó részletes információk, amelynek elérhetősége: https://www.vodafone.hu/kiskoruakvedelme.

Az otthoni szolgáltatások elérhetősége területenként változó.

A készülékajánlat visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes a Vodafone saját üzemeltetésű vezetékes hálózatán nyújtott, legalább egy Vodafone otthoni vezetékes (kábel TV, vezetékes internet vagy vezetékes telefon) szolgáltatással rendelkező lakossági ügyfeleink számára. Egy előfizető egy időben tetszőleges számú részletfizetési konstrukcióval rendelkezhet, azonban a szolgáltató jogosult az egy időben futó részletfizetési kedvezmények esetén fizetendő havi részletek maximális összeghatárát meghatározni. Amennyiben az előfizető összes, a szolgáltatótól igénybe vett elektronikus hírközlési szolgáltatása megszűnik, úgy a hátralevő részletek egyösszegben esedékessé válnak és kiszámlázásra kerülnek. A szolgáltató a részletfizetési kedvezmény igénybevételét jogosult egyedileg meghatározásra kerülő, a készülék átvételekor fizetendő előleg megfizetéséhez kötni, amelynek összege három, befizetett számlát követően a havi díj összegéből jóváírásra kerül.

A képek illusztrációk, részletes tájékoztatás a gyártó honlapján érhető el.

A tájékoztatás nem teljes körű, részletek – különösen a részletfizetés igénybevételének feltételei - a 1270-en, amely Vodafone hálózatból díjmentesen, minden más hálózatból normál díjjal hívható.

Az elektronikus hulladékkezeléssel kapcsolatos részletes információk elérhetőek a www.vodafone.hu/hulladekkezeles oldalon.

Amennyiben a továbbiakban nem szeretnél e-mailben értesülni informatív tippjeinkről, ajánlatainkról, kattints ide, vagy jelezd levélben Vodafone Mobil Szolgáltatás esetén a Vodafone Magyarország Zrt. 1476 Budapest, Pf.350 címen, Vodafone Otthoni Szolgáltatás esetén a Vodafone Magyarország Zrt. 1476 Budapest, Pf. 303 címen! További információért írj az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com e-mail címre.

A Vodafone Magyarország adatkezelési szabályzatát a Vodafone Magyarország Általános Szerződési Feltételeinek 3. sz. mellékletében találod. A jogaidról részletesebb tájékoztatást a www.vodafone.hu/adatkezeles oldalon találhatsz.
 
Vodafone
Received on Thu Sep 29 2022 - 13:33:09 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Thu Sep 29 2022 - 13:42:24 CEST