HBO csatornák és HBO MAX a Vodafone-nál

From: Vodafone Magyarorszag <hirlevel.hu_at_vodafone.com>
Date: Fri, 30 Sep 2022 17:19:06 +0200 (CEST)
Together we can
Kedves János!
Together we can

Készítsd be a popcornt és az üdítőt, helyezkedj el kényelmesen, mert most elérheted el a legjobb filmeket az HBO kínálatában!

Az HBO Pak + HBO Max csomaggal az HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD csatornákon és HBO Max-on nézheted a legújabb mozifilmeket és sorozatokat, magyar és eredeti nyelven 2490 Ft-ért.

Together we can

Az HBO Max Pak + HBO Max csomaggal az előbbieken túl még a Cinemax HD és Cinemax 2 HD csatornák legjobb műsorait is eléred – mindezt reklámok és megszakítások nélkül 3190 Ft-ért.

Together we can

A mindkét csomagban elérhető HBO Max-szal pedig exkluzív mozifilmek várnak rád, melyeket több eszközre is aktiválhatsz, így a család minden tagja kedvére válogathat a többszáz mozifilm és sorozat közül.

Together we can

Ráadásul mindezt határozatlan időre, a csomagelőfizetésedet minden további nélkül, bármelyik hónapban lemondhatod.

A csomagokat a meglévő vagy új TV előfizetésed mellé megrendelheted az üzleteinkben, weboldalunkon és a belföldről díjmentesen hívható 1270-es számon.

Érdekel
 

Műsorajánló

Sárkányok háza
Together we can

A George R. R. Martin „Tűz & Vér” című regényén alapuló sorozat a Trónok harca eseményei előtt kétszáz évvel játszódik, és a Targaryen-ház történetét meséli el. Szereplők: Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Fabien Frankel és Rhys Ifans.

A további szerepekben: Milly Alcock, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Emily Carey, Harry Collett, Ryan Corr, Tom Glynn-Carney, Jefferson Hall, David Horovitch, Wil Johnson, John Macmillan, Graham McTavish, Ewan Mitchell, Theo Nate, Matthew Needham, Bill Paterson, Phia Saban, Gavin Spokes, Savannah Steyn.

 
A szolgálólány meséje V.
Together we can

June következményekkel néz szembe, mert megölte Waterford parancsnokot, miközben próbálja újra meghatározni identitását és célját. Az özvegy Serena megpróbálja növelni ismertségét Torontóban, miközben Gilead befolyása bekúszik Kanadába. Lawrence parancsnok Nickkel és Lydia nénivel működik együtt, miközben megpróbálja megreformálni Gileádot és hatalomra jutni. June, Luke és Moira távolról küzdenek Gileáddal, miközben folytatják küldetésüket, hogy megmentsék Hannah-t. A sorozat főszerepeiben Elisabeth Moss, Bradley Whitford, Yvonne Strahovski, Max Minghella, O. T. Fagbenle, Samira Wiley, Ann Dowd, Madeline Brewer, Amanda Brugel és Sam Jaeger látható.

Üdvözlettel: Vodafone
100%
Töltsd le a My Vodafone alkalmazást!

Az alkalmazás segítségével egyetlen kattintással elérheted az előfizetéseddel kapcsolatos legfontosabb információkat és kényelmesen intézheted ügyeidet telefonodról!
Google Play App Store
Kövess minket! YouTube / Vodafone Hungary Facebook / Vodafone Hungary Instagram / Vodafone Hungary
Az HBO Pak és HBO MaxPak kiegészítő szolgáltatás csomag Digital Start, Digital Mini, Digital Bronze, Digital Gold, TV Comfort, TV Prémium, TV HD Basic, TV HD Plus és TV HD Max lineáris csomag mellé érhető el. A Digital közszolgálati csomag mellé nem elérhető. Az HBO Pak és MaxPak határozatlan idejű szerződés megkötésével jön létre. A promóció 2022. március 8-tól visszavonásig érvényes. A vezetékes szolgáltatások elérhetősége területi alapon változhat.

A tájékoztatás nem teljes körű, További információért írj az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com címre vagy hívd a belföldről díjmentesen hívható 1270-es telefonszámot.



Amennyiben a továbbiakban nem szeretnél e-mailben értesülni ajánlatainkról, kattints ide, vagy jelezd levélben Vodafone Mobil Szolgáltatás esetén a Vodafone Magyarország Zrt. 1476 Budapest, Pf.350 címen!

A Vodafone Magyarország adatkezelési szabályzatát a Vodafone Magyarország Általános Szerződési Feltételeinek 3. sz. mellékletében találod. A jogaidról részletesebb tájékoztatást a www.vodafone.hu/adatkezeles oldalon találhatsz.
 
Vodafone
Received on Fri Sep 30 2022 - 17:19:08 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Fri Sep 30 2022 - 17:22:23 CEST