Véleménye fontos számunkra!

From: Magyar Posta <kozponti.ertesites_at_posta.hu>
Date: Fri, 27 Jan 2023 10:38:40 +0100

Tisztelt KOVÁCS ANDRÁS RÉSZÉRE!

Magyar Posta és MPL logó


A PBVF233592086 küldemény kézbesítése sikeresen megtörtént. Ezúton is köszönjük, hogy a Magyar Posta Logisztika szolgáltatását vette igénybe!

Kérjük, hogy szolgáltatásaink folyamatos fejlesztéséhez segítse munkánkat azzal, hogy megosztja véleményét az alábbi linken található kérdőív kitöltésével.


Kérdőív

A kérdőív kitöltése önkéntes és 1-2 percet vesz igénybe.


Tájékoztatás:

Levelünket a feladó által a csomagjához megadott e-mail cím alapján a Magyar Posta Zrt. juttatta el Önhöz.
Az adatait a Magyar Posta Zrt. kezeli abból a célból, hogy Önt felkérje a kérdőív kitöltésére, a véleményét megismerje, az összesített vélemények alapján szolgáltatásait, azok minőségét fejlessze, előmozdítsa az ügyfelei elégedettségének növelését és ennek előfeltételeként ellenőrizze és javítsa az ügyfelekkel kapcsolatban álló munkavállalóinak a munkavégzését.
A kérdőív kitöltése önkéntes.
A válaszokat a küldeményazonosítóhoz kötötten vesszük fel, hogy meg tudjuk állapítani, melyik szolgáltatásunk és melyik ügyfélkapcsolat az, amire a vélemény vonatkozik, azonban a véleményeket nem kötjük sem a címzett, sem a kitöltő személyéhez.
Tiltakozhat az ellen, hogy a Magyar Posta Zrt. megkeresse ilyen üzenettel, amit jelezhet ügyfélszolgálatunk elérhetőségein vagy az ÉnPostám fiókjában a Profil Center oldalon a regisztrációs adatok szerkesztésére kattintva.
Az adatkezelésről részletes tájékoztatást ITT talál.

Életút

Kövesse nyomon csomagját – kattintson a képre

Kérdés esetén kérjük, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz!

Üdvözlettel,
Magyar Posta Logisztika (MPL)

InstagramYoutubeFacebookFacebook
MailMail


Ez az elektronikus levél bizalmas és/vagy jogilag védett információkat tartalmazhat, és kizárólag a címzettnek szól. Amennyiben ezt a levelet sérülten kapta meg vagy nem Ön annak valós címzettje kérjük, haladéktalanul tájékoztassa erről a feladót, és a levelet törölje rendszeréből. Az elektronikus levél engedély nélküli másolása, sokszorosítása, terjesztése, módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tiltott. Az elektronikus úton történő levelezés elsősorban információs célokat szolgál. A Magyar Posta Zrt. nem tesz és nem fogad el hivatalos kötelezettségvállalásokat kizárólag elektronikus levél útján, hacsak erről ellentétes tartalmú megállapodás nem született a felek között. Az elektronikus levél tartalma nem feltétlenül tükrözi a Magyar Posta Zrt. hivatalos álláspontját adott ügyben.

Nyomtatás előtt gondoljon a környezetére! Think of the environment before printing!

Received on Fri Jan 27 2023 - 10:38:57 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Fri Jan 27 2023 - 10:42:45 CET