Nézd meg legújabb tarifa és készülék ajánlatunkat!

From: Vodafone Magyarorszag <hirlevel.hu_at_vodafone.com>
Date: Wed, 22 Feb 2023 18:48:50 +0100 (CET)
Rendeld meg otthonról új telefonod online, kedvezményes áron!
Kedves Ferenc!
Köszönjük, hogy megtiszteltél minket bizalmaddal és a Vodafone szolgáltatásait választottad!
Mindezt egy különleges készülékajánlattal szeretnénk megköszönni Neked.
Hosszabbítsd a 703899384 telefonszámú előfizetéshez tartozó szerződésed otthonról, kényelmesen, online! Nézd meg a szerintünk leginkább hozzád illő Red Free+ díjcsomagot, tedd a kosárba, majd a “készülék hozzáadása” gombbal add hozzá az alábbi okostelefont, vagy válassz kedvedre 2 éves előfizetéssel, esetenként mobil előleggel.
Red Free Plus
Érdekel
Ha mobil és vezetékes szolgáltatással is rendelkezel és Vodafone One ügyfél vagy, további kedvezményekre és előnyökre lehetsz jogosult.

Válaszd az alábbi készüléket a tarifacsomagod mellé!
Üdvözlettel: Vodafone
100%-ban megújuló energia
Töltsd le a My Vodafone alkalmazást!

Az alkalmazás segítségével egyetlen kattintással elérheted az előfizetéseddel kapcsolatos legfontosabb információkat és kényelmesen intézheted ügyeidet telefonodról!
Google Play App Store
Kövess minket! YouTube / Vodafone Hungary Facebook / Vodafone Hungary Instagram / Vodafone Hungary
A készülékkedvezmény egyösszegű készülékvásárlás esetén az egyösszegű árból, részletfizetés esetén a készülék havi törlesztő részleteiből egyenlő mértékben, arányosan kerül levonásra.

Készülékajánlataink visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényesek.

A feltüntetett árak az online hosszabbítás esetén járó 2100 Ft-os készülékkedvezményt nem tartalmazzák.

Havidíjas Előfizetői Szerződés esetén Vodafone az Előfizető előzetes hitelképesség vizsgálatát folytatja le. Az eredmény függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni.

A Vodafone Go és Red ajánlatok visszavonásig érhetők el egyéni előfizetők részére. A Vodafone Red Max+ ajánlat visszavonásig érhető el meglévő egyéni előfizetők részére tarifacsomag-váltás és szerződéshosszabbítás esetén. Részletes feltételek az üzletekben, a belföldről díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon, az ÁSZF Díjszabás és Akciók mellékletében és a www.vodafone.hu/mobil-szolgaltatasok/elofizeteses-tarifak oldalon. Apple készülék esetén, az iOS 15 verziószámtól elérhető „Privát átjátszó” funkció hatással lehet egyes Vodafone termékekre, szolgáltatásokra. További információ: https://www.vodafone.hu/extrak-kiegeszitok/vodafone-pass-adat-opciok

A Vodafone lakossági sávos kedvezmény, amely a Szolgáltató által egyoldalúan nyújtott kedvezmény, 2022. október 24-től visszavonásig érhető el azon Vodafone ügyfelek számára, akik a Vodafone Magyarország Zrt.-nél legalább két jogosult, aktív (azaz nem szüneteltetett / felfüggesztett / korlátozott / törölt) Utólag Fizető mobil és/vagy helyhez kötött (műsorterjesztési, internet-hozzáférési, vezetékes telefon) elektronikus hírközlési szolgáltatásra és/vagy Kid Gyerekóra díjcsomagra, Senior Okosóra díjcsomagra, Lokátor díjcsomagra vonatkozó Előfizetői Szerződéssel és az adott Előfizetői Szerződéseken egy ügyfélszám alatti azonos számlafizető azonosítóval rendelkeznek. A Vodafone lakossági sávos kedvezmény esetén minimum bruttó 14 500 Ft (Gold) vagy 40 000 Ft (Platinum) havidíjfizetési sávot szükséges elérni. A havidíjfizetési sávok (Gold vagy Platinum) minden jogosult díjcsomag egyéb kedvezményeket már tartalmazó bruttó alaphavidíjának összegét foglalja magában. Alaphavidíjnak minősül: az Előfizetői Szerződés szerinti havidíj (nem listaár). Amennyiben az egy ügyfélszám alatti azonos számlafizető azonosítóval rendelkező Vodafone ügyfél eléri a bruttó 14 500 Ft havidíjfizetési sávot, azaz a Gold havidíjfizetési sávot, 20% havidíj-kedvezményben, amennyiben eléri a bruttó 40 000 Ft havidíjfizetési sávot, azaz a Platinum havidíjfizetési sávot, 30% havidíj-kedvezményben részesül. További részletek a promócióról és a jogosult díjcsomagokról az üzletekben, a belföldről díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon és az ÁSZF Akciók melléklet A/2.20. Vodafone lakossági sávos kedvezmény pontjában érhető el.

A Vodafone ONE készülékkedvezmény akció 2022. október 24-től visszavonásig érhető el azon ügyfelek számára, akik a Vodafone Magyarország Zrt.-nél legalább egy jogosult, Utólag Fizető, hangalapú, aktív (azaz nem szüneteltetett / felfüggesztett / korlátozott / törölt) mobil, valamint legalább egy jogosult, aktív (azaz nem felfüggesztett / korlátozott / törölt) helyhez kötött (műsorterjesztési, internet-hozzáférési, vezetékes telefon) szolgáltatásra vonatkozó Előfizetői Szerződéssel, egy ügyfélszám alatti azonos számlafizető azonosítóval rendelkezik. A Vodafone ONE Előnyök akció, amely a szolgáltató által egyoldalúan nyújtott kedvezmény, 2022. október 24-től visszavonásig érhető el azon mobil-vezetékes ügyfelek számára, akik a Vodafone Magyarország Zrt.-nél legalább egy jogosult, Utólag Fizető aktív (azaz nem szüneteltetett / felfüggesztett / korlátozott / törölt) mobil, illetve legalább egy jogosult, aktív (azaz nem felfüggesztett / korlátozott / törölt) helyhez kötött (műsorterjesztési, internethozzáférési, vezetékes telefon) szolgáltatásra vonatkozó Előfizetői Szerződéssel és az adott Előfizetői Szerződéseken egy ügyfélszám alatti azonos számlafizető azonosítóval rendelkeznek. További részletek a promócióról és a jogosult díjcsomagokról az üzletekben, a belföldről díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon és az ÁSZF Akciók melléklet A/2.4. Vodafone ONE készülékkedvezmény és A/2.21 Vodafone ONE Előnyök pontjában érhető el.

Amennyiben az Előfizető 4G/LTE, illetve 5G/NR képes készülékkel, illetve jogosult mobiltarifacsomaggal rendelkezik, úgy a 4G/LTE, illetve 5G/NR lefedettségi területen a Szolgáltató 4G/LTE, illetve 5G/NR hálózatán veheti igénybe a szolgáltatásokat, az ÁSZF-ben rögzített minőségi mutatók és feltételek szerint. Becsült maximális sebesség az ÁSZF Minőségi célértékek mellékletében meghatározottak szerint. E szolgáltatások díjai megegyeznek a Díjszabásban meghatározott, az Előfizető szolgáltatáscsomagja szerinti díjakkal függetlenül attól, hogy a Szolgáltató azokat 4G/LTE vagy 5G/NR hálózatán tette elérhetővé. Az aktuálisan elérhető sávszélesség az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM) meglétének, illetve a hálózat aktuális leterheltségének a függvénye. Az aktuális hálózati lefedettség megtekinthető a www.vodafone.hu/lefedettsegi-terkep oldalon.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Szolgáltató honlapján elhelyezésre kerültek a kiskorúak védelmét lehetővé tevő, könnyen telepíthető és használható szoftverek, illetve azokkal egyező célra szolgáló más szolgáltatások elérhetőségére, valamint használatára vonatkozó részletes információk, amelynek elérhetősége: www.vodafone.hu/kiskoruakvedelme.

Amennyiben a továbbiakban nem szeretnél e-mailben értesülni ajánlatainkról, kattints ide, vagy jelezd levélben a Vodafone Magyarország Zrt. 1519 Budapest, Pf. 543. címen!

További információért kérjük írj a www.vodafone.hu/kapcsolat elérhetőségen vagy keressen bennünket belföldről díjmentesen lakossági ügyfélként a 1270-es telefonszámon. A Vodafone Magyarország előfizetőknek és felhasználóknak szóló adatkezelési tájékoztatóját a Vodafone Magyarország Általános Szerződési Feltételeinek Adatkezelési Tájékoztató mellékletében találod. Érintetti jogaidról részletesebb tájékoztatást a www.vodafone.hu/adatkezeles oldalon találhatsz.
 
Vodafone
Received on Wed Feb 22 2023 - 18:48:52 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Wed Feb 22 2023 - 18:52:31 CET