Hamarosan lejáró OTP vásárlási kedvezmények

From: OTP Bank <noreply_at_otp.hu>
Date: Sat, 25 Feb 2023 19:06:01 +0100 (CET)
Ne maradjon le!Hamarosan lejáró OTP vásárlási kedvezmény ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
 
 
 
 
 
OTP Bank
 
 
 

Ne maradjon le!

Hamarosan lejáró OTP vásárlási kedvezmény

 
 

Tisztelt Agárdi Ibolya!

Az alábbi ajánlat hamarosan lejár. A kedvezmény igénybevételéhez aktiválja az ajánlatot, ha még nem tette meg, és vásároljon bankkártyájával partnerünk kijelölt üzleteiben!
Az elfogadóhelyeket internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásunkban (OTPdirekt Internetbank, OTP InternetBank, OTP MobilBank) tekintheti meg.

 

Ehhez lépjen be

válassza a „Kedvezmények” menüpontot!

Ha még nem regisztrált az OTP Bank új internet- és mobilbakjába, regisztráljon most és egyszerűen aktiválhatja a kedvezményeket.

 
 

Líra

5% kedvezmény minden 6.000 Ft feletti vásárlás után. Részletekért kattintson!

Lejárat: 2023.02.28

 
 
 
 
 
 
 
 
Érdekel
 
 
 
 
 

Üdvözlettel,

OTP Bank

 
 

Kérdés esetén keressen minket bizalommal!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amennyiben nem kíván több hasonló értesítést kapni, lépjen be az OTPdirekt internetes szolgáltatás Vásárlási kedvezmények menüpontjába, vagy az új OTP internet- és mobilbankban, ahol a Beállítások menüpontban testre szabhatja az értesítéseket.

 
 
 
 

© 2022 – OTP Bank Nyrt. Minden jog fenntartva

 
 
 
Received on Sat Feb 25 2023 - 19:06:03 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Sat Feb 25 2023 - 19:12:35 CET