Tájékoztatás határozatlan idejű előfizetői szerződésedről.

From: Vodafone Magyarorszag <hirlevel.hu_at_vodafone.com>
Date: Wed, 27 Sep 2023 23:05:44 +0200 (CEST)
Köszönjük, hogy megtisztelsz minket bizalmaddal!
Together we can
Kedves János !
Jogszabályi követelményeknek* eleget téve tájékoztatunk az általad igénybe vett szolgáltatás paramétereihez összességében leginkább hasonló, a felhasználási szokásaidhoz leginkább igazodó díjcsomagok kapcsán elérhető legkedvezőbb díjszabásról.

Amennyiben a tájékoztatásunkban foglalt díjcsomag nem nyeri el tetszésed, akkor jelenlegi szolgáltatásod változatlan módon veheted igénybe, de természetesen lehetőséged nyílik más kedvezményes ajánlataink közül is választani, melyekről érdeklődj kollégáinknál az üzleteinkben, vagy az ügyfélszolgálati elérhetőségeinken.

Az általad jelenleg határozatlan idejű szerződéssel igénybe vett szolgáltatás, melyre ajánlatunk vonatkozik:

 

Élvezd továbbra is a Vodafone nyújtotta előnyöket!

A jelenlegi szerződésedhez hasonló szolgáltatási tartalmú és legkedvezőbb díjszabású előfizetői szerződési ajánlatunk az alábbi:
Nonstop S
540 Ft/hó
Határozatlan idejű szerződéssel
Nonstop S helyhez kötött telefon szolgáltatás
Ha ajánlatunk elnyerte tetszésed, vagy esetleg további kedvezményes ajánlatainkat is megnéznéd, érdeklődj a honlapunkon.
Érdekel
A havidíj összege további kedvezménnyel módosulhat.
Üdvözlettel: Vodafone
Töltsd le a My Vodafone alkalmazást!

Az alkalmazás segítségével egyetlen kattintással elérheted az előfizetéseddel kapcsolatos legfontosabb információkat és kényelmesen intézheted ügyeidet telefonodról!
Google Play App Store
Kövess minket! YouTube / Vodafone Hungary Facebook / Vodafone Hungary Instagram / Vodafone Hungary
* elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 149. § (2) bekezdése.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Szolgáltató honlapján elhelyezésre kerültek a kiskorúak védelmét lehetővé tevő, könnyen telepíthető és használható szoftverek, illetve azokkal egyező célra szolgáló más szolgáltatások elérhetőségére, valamint használatára vonatkozó részletes információk, amelynek elérhetősége: https://www.vodafone.hu/kiskoruakvedelme.

A jelen elektronikus levélben megjelenő valamennyi információ kizárólag tájékoztatásul szolgál, reklámot, marketing ajánlatot nem tartalmaz.

További információért írjon a www.vodafone.hu/ugyfelszolgalat/kapcsolat felületen. A Vodafone Magyarország előfizetőknek és felhasználóknak szóló adatkezelési tájékoztatóját a Vodafone Magyarország Általános Szerződési Feltételeinek 3. mellékletében találhatja meg. Érintetti jogairól részletesebb tájékoztatást a www.vodafone.hu/adatkezeles oldalon olvashat.
 
Vodafone
Received on Wed Sep 27 2023 - 23:05:46 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Wed Sep 27 2023 - 23:12:51 CEST