Magabiztosan és biztonságosan - Online meetup az IT biztonságról

From: Neumann Társaság <info_at_njszt.hu>
Date: Thu, 19 Oct 2023 13:46:51 +0000

Tisztelt érdeklődő!
-------------------


Figyelmébe ajánljuk a Neumann Társaság kiadásában legutóbb megjelent, aktualizált tananyagokat, amelyek a digitális világban való jártasságot segítik. 
 

Az **IT biztonság közérthetően** és az **Elektronikus hitelesség, elektronikus aláírás** megújított, aktualizált tankönyveket a szerzők mutatják be az European Cybersecurity Month keretein belül egy **online meetup** során **2023.10.27-én, 11.00-tól.**

 

A meetupot **dr. Keszthelyi András**, a kötetek szakmai lektora vezeti fel, majd a szerzők: **dr. Erdősi Péter Máté** CISA és **Solymos Ákos** CISM, CRISC, CDPSE beszélgetnek arról, hogy milyen újdonságokat foglaltak a kötetekbe, és miért is van erre a tudásra manapság egyre inkább szükség. A moderált beszélgetésben résztvevők arra kívánnak választ adni, hogy a szakmai ismeretek hogyan adhatók át a laikusok számára, és a tananyagok hogyan segítik ennek a célnak az elérését.

 

Moderátor: Rákosi Szilvia

 

Előzetes regisztráció: [https://njszt.hu/hu/form/meetup-regisztracio](https://njszt.hu/hu/form/meetup-regisztracio

 

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmét, hogy az [Elektronikus hitelesség, elektronikus aláírás](https://njszt.hu/hu/form/tananyag-letoltese?tananyag=peldatar_elektronikus_alairas "ELAL") elnevezésű tananyagunk aktualizált változata, amelynek megjelenését a MELASZ és az Időérték Kft. támogatta már ingyen letölthető honlapunkról. 

Az IT biztonság közérthetően című könyv legfrissebb változatának elkészítését a QUADRON Kibervédelmi Szolgáltató Zrt., és az Időérték Kft. támogatta.
 

 

Bízunk benne, hogy hasznosnak találja majd meetupunkat!

 

#icdl #neumann #njszt #ecsm #kiberbiztonság

 

Tisztelettel:

Neumann Társaság

2023.10.19.


**Neumann János Számítógéptudományi Társaság**

1054 Budapest, Báthori utca 16.

Azért küldtük ezt a levelet, mert korábban kapcsolatba került a Neumann Társasággal és hozzájárult ahhoz, hogy híreinkkel megkeressük, vagy email címével feliratkozott a hírlevelünkre a [www.njszt.hu](https://njszt.hu/ "Neumann Társaság honlapja") weboldalon.

Ezt a levelet a none_at_none.hu címre küldtük.

Amennyiben a jövőben nem szeretne tőlünk hírlevelet kapni, az alábbi linkre kattintva egyszerűen és gyorsan leiratkozhat, e-mail címét véglegesen töröljük a rendszerünkből:

[Leiratkozás](https://8jrh7.r.a.d.sendibm1.com/mk/un/sh/1t6AVsdYhqSR1j2Rk4hUZsrLbom1xc/P39QuykKkYLS "leiratkozás - unsubscribe")
Received on Thu Oct 19 2023 - 15:54:56 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Thu Oct 19 2023 - 16:03:19 CEST