Akár 67 500 Ft ünnepi készülékkedvezmény is a Tiéd lehet!

From: Vodafone Magyarorszag <hirlevel.hu_at_vodafone.com>
Date: Tue, 5 Dec 2023 21:56:28 +0100 (CET)
Legyél te is Vodafone ONE ügyfelünk!

Kedves János!
Köszönjük, hogy megtisztelsz minket bizalmaddal és
a Vodafone otthoni szolgáltatásait veszed igénybe.
Válassz otthoni szolgáltatásod mellé mobil előfizetést készülékkel, ami Vodafone ONE ügyfélként most akár 67 500 Ft kedvezménnyel lehet a Tiéd! Ezen felül akár 20% kedvezményben is részesülhetsz szolgáltatásaid havidíjából!
Ünnepi készülékajánlataink
RED

Ha fontos számodra, hogy szinte bárhol, bármit elérj, válassz korlátlan belföldi adatot és beszélgetést tartalmazó RED tarifacsomagjaink közül!
Érdekel
Go

Vagy ha nincs szükséged korlátlanságra, de a legtöbbet szeretnéd kihozni a mobilcsomagodból, válaszd a görgethető adatos Go tarifacsomagunk egyikét!
Érdekel
Jelentkezz be My Vodafone fiókodba
a személyre szabott Vodafone ONE kedvezményekért!
Miért jó Vodafone ONE ügyfélnek lenni?

A havidíj-kedvezményen felül készülékkedvezményeket és számos extrákat is biztosítunk.
Mobil Számla Adat
Most akár
67 500 Ft ünnepi készülékkedvezmény
jogosult RED
tarifacsomagok választása esetén
Egy számla és egy My Vodafone fiók
összes szolgáltatásodhoz, így gyorsan és egyszerűen intézheted ügyeidet
Extra
3 GB adat

minden hónapban
Go előfizetéshez,
a csomagban foglalt adatkereten felül
Részletek
Szeretnéd igénybe venni ajánlatunkat?
Kapcsolattartó Üzlet Hívás
Látogass el a
weboldalunkra!
Látogass el
üzleteink
egyikébe!
Hívd a 1401-es telefonszámot!
Üdvözlettel: Vodafone
Töltsd le a My Vodafone alkalmazást!

Az alkalmazás segítségével egyetlen kattintással elérheted az előfizetéseddel kapcsolatos legfontosabb információkat és kényelmesen intézheted ügyeidet telefonodról!
Google Play App Store
Kövess minket! YouTube / Vodafone Hungary Facebook / Vodafone Hungary Instagram / Vodafone Hungary
Jogosult szolgáltatásokra azonos számlafizető azonosító alatt, 1 évre okoskészülék nélkül vagy 2 évre okoskészülék vásárlással, személyi használatra és utazási célra, e-Packkel. Az ajánlat csak az akcióban részt vevő tarifacsomagokra érvényes.

A Vodafone ünnepi készülékkedvezmény akció 2023. november 2-től 2024. január 2-ig, illetve ezen időszakban a készlet erejéig érvényes.

A Vodafone ünnepi készülékkedvezmény akció keretében azon új vagy meglévő Előfizető, aki Go Super+, Red Free 5G vagy Red Max 5G díjcsomagokra előfizetést köt vagy hosszabbít, készülékvásárlással egyebkötött határozott idejű előfizetői szerződéssel,
  • okostelefon, tablet, laptop, önállóan kép és hang megjelenítésére alkalmas játékkonzol vagy TV készülékvásárlással egybekötött 2 éves határozott idejű előfizetői szerződéssel,
  • önállóan kép és hang megjelenítésére nem alkalmas játékkonzol vásárlással egybekötött 1 éves határozott idejű előfizetői szerződéssel
készülékenként bruttó 21 000 Ft összegű készülékkedvezményben részesül a mindenkor hatályos ,,Készülékajánlataink lakossági Ügyfeleknek” elnevezésű dokumentumban rögzített, irányadó előfizetéses alap készülékárból legfeljebb a vételár erejéig.

Ezen felül további bruttó 15 000 Ft összegű készülékkedvezmény jár, visszavonásig vagy a készlet erejéig, az alábbi aloldalon feltüntetett készülékekre: www.vodafone.hu/unnepek.

A Vodafone Go Super+, Red Free 5G és Red Max 5G díjcsomagok részletes feltételei az ÁSZF Díjszabás mellékletében találhatók.

A készülékkedvezmény egyösszegű készülékvásárlás esetén az egyösszegű árból, részletfizetés esetén a készülék havi törlesztő részleteiből egyenlő mértékben, arányosan kerül levonásra.

A Vodafone ünnepi készülékkedvezmény a jelen ÁSZF Akciók melléklet A/2.4. pontjában rögzített Vodafone ONE készülékkedvezménnyel összevonható.

A Vodafone lakossági sávos kedvezmény, amely a szolgáltató által egyoldalúan nyújtott kedvezmény, 2022. október 24-től visszavonásig érhető el, azon Vodafone ügyfelek számára, akik a Vodafone Magyarország Zrt.-nél legalább két jogosult, aktív (azaz nem szüneteltetett/felfüggesztett/korlátozott/törölt) Utólag Fizető mobil és/vagy vezetékes elektronikus hírközlési szolgáltatásra és/vagy Kid gyerek okosóra díjcsomagra, Senior okosóra díjcsomagra, Lokátor díjcsomagra vonatkozó Előfizetői Szerződéssel és az adott Előfizetői Szerződéseken egy ügyfélszám alatti azonos számlafizető azonosítóval rendelkeznek.

Az akció keretein belül azon Vodafone aktív, Utólag Fizető mobil és/vagy vezetékes Előfizetői Szerződéssel rendelkező ügyfél, aki 2022. október 24-ét követően határozott időre kötött jogosult Vodafone díjcsomagok mellé bármely másik jogosult aktív mobil és/vagy helyhez kötött díjcsomagok valamelyikére új, határozott idejű szerződést köt vagy az alább meghatározott jogosult díjcsomagok közül legalább már két díjcsomaggal rendelkezik és meglévő szerződést határozott időre hosszabbít vagy határozott időn belül díjcsomagot vált jogosulttá válik a lakossági sávos kedvezményre.

A kedvezmény esetén minimum 14 500 Ft (Gold) vagy 40 000 Ft (Platinum) havidíjfizetési sávot szükséges elérni. A havidíjfizetési sávok (Gold vagy Platinum) minden jogosult díjcsomag egyéb kedvezményeket már tartalmazó bruttó alaphavidíjának összegét foglalja magában. Alaphavidíjnak minősül: Az Előfizetői Szerződés szerinti havidíj (nem listaár). Amennyiben az egy ügyfélszám alatti azonos számlafizető azonosítóval rendelkező Vodafone ügyfél eléri a bruttó 14 500 Ft havidíjfizetési sávot, azaz a Gold havidíjfizetési sávot, 20% havidíj-kedvezményben, amennyiben eléri a bruttó 40 000 Ft havidíjfizetési sávot, azaz a Platinum havidíjfizetési sávot, 30% havidíj-kedvezményben részesül.

A Vodafone lakossági sávos kedvezményre jogosult díjcsomagok és további részletek megtalálhatóak az ÁSZF Akciók mellékletében.

A Vodafone ONE Előnyök, valamint Vodafone ONE készülékkedvezmény akció 2022. október 24-től, a szolgáltató által egyoldalúan nyújtott kedvezmény, amely visszavonásig érhető el, azon mobil-vezetékes ügyfelek számára, akik a Vodafone Magyarország Zrt.-nél legalább egy jogosult, Utólag Fizető aktív (azaz nem szüneteltetett/felfüggesztett/korlátozott/törölt) mobil, illetve legalább egy jogosult, aktív (azaz nem felfüggesztett/korlátozott/törölt) vezetékes szolgáltatásra vonatkozó Előfizetői Szerződéssel és az adott Előfizetői Szerződéseken egy ügyfélszám alatti azonos számlafizető azonosítóval rendelkeznek.

Az Előnyök aktiválása az Előfizető minden jogosult előfizetésén a sikeres beazonosítást követően automatikusan történik. Az aktiválásról SMS értesítést küld a szolgáltató a kapcsolattartói mobil telefonszámra.

Az Előfizető az Előnyökre mindaddig jogosult, amíg a fenti igénybevételi feltételek fennállnak, azok megszűnése esetén az Előnyök automatikusan megszűntetésre kerülnek, amelyről SMS értesítést küld a szolgáltató a kapcsolattartói mobil telefonszámra.

A kedvezmény nem haladhatja meg az adott számlában az adott díjcsomag következő időszakra terhelt havi előfizetési díját. Az adott számlában a megelőző számlázási ciklusban keletkezett tört havi havidíjak nem számítanak bele a Vodafone lakossági sávos kedvezmény kalkulációjába.

Görgethető adat: tarifacsomagba foglalt alapadat, amely a Vodafone Go Light+, Go Midi+ és Go Super+ tarifacsomagok esetén a havidíjban foglalt, belföldön és/vagy a mindenkori Roaming díjszabás szerint külföldön felhasználható görgethető adatmennyiség, Go Easy+ tarifacsomag esetén a havidíjban foglalt, belföldön felhasználható görgethető adatmennyiség adott számlázási ciklusban fel nem használt része, ami átvihető a következő számlázási ciklusra. Az átvihetőség feltétele, hogy a tarifacsomagba foglalt görgethető adatmennyiségből legalább 1 MB felhasználásra került az adott számlázási ciklusban. Görgetés esetén a hónapról hónapra maximálisan átvihető mennyiség az egy havi havidíjba foglalt alap adatmennyiség. Az adott számlázási ciklusban fel nem használt, előző számlázási ciklusból görgetett adat a következő számlázási ciklusra nem vihető át. Csak az alap havidíjba foglalt görgethető adat vihető át, más egyéb fel nem használt pluszadat (pl. extra adat opciók) nem. Az adatok felhasználása a következő sorrendben történik: extra adat, előző hónapról görgetett adat, tarifacsomagban foglalt görgethető adat, majd az osztott adat.

Ezúton tájékoztatunk, hogy a Szolgáltató honlapján elhelyezésre kerültek a kiskorúak védelmét lehetővé tevő, könnyen telepíthető és használható szoftverek, illetve azokkal egyező célra szolgáló más szolgáltatások elérhetőségére, valamint használatára vonatkozó részletes információk, amelynek elérhetősége: https://www.vodafone.hu/kiskoruakvedelme.

Az elektronikus hulladékkezeléssel kapcsolatos részletes információk elérhetőek a www.vodafone.hu/hulladekkezeles oldalon.

Amennyiben a továbbiakban nem szeretnél e-mailben értesülni ajánlatainkról, kattints ide! További információért írj az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com e-mail címre. A Vodafone Magyarország előfizetőknek és felhasználóknak szóló adatkezelési tájékoztatóját a Vodafone Magyarország Általános Szerződési Feltételeinek 3. mellékletében találhatod meg.

A jogaidról részletesebb tájékoztatást a www.vodafone.hu/adatkezeles oldalon találhatsz.

Vodafone
Received on Tue Dec 05 2023 - 21:56:30 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Tue Dec 05 2023 - 22:03:23 CET