Csomagküldemény

From: Magyar Posta <kozponti.ertesites_at_posta.hu>
Date: Mon, 8 Jan 2024 17:46:17 +0100

Tisztelt ORGOVÁN ZOLTÁN RÉSZÉRE!

Magyar Posta és MPL logó

Csomagküldemény

Értesítjük, hogy csomagküldeményt adtak fel Önnek.

Küldemény adatai
Feladó: Lencses Katalin
Küldeményazonosító: PBVF639531373
Feladás dátuma: 2024.01.08.
Árufizetési összeg:  25 530 Ft

Házhoz szállítás* esetén a kézbesítő indulásáról vagy a küldemény átvételi pontra (Posta, MOL, Coop, Csomagautomata) történő érkezéséről újabb üzenetet küldünk Önnek.

*A házhoz szállítással kért küldeményeket két egymást követő munkanap kíséreljük meg kézbesíteni, melynek várható időpontjáról a kiszállítás napján újabb értesítést küldünk. Amennyiben sikertelen mindkét kézbesítés, ezt követően a postán veheti át a csomagot a feladó által megjelölt őrzési időn belül, melyről további tájékoztatást küldünk.

Életút

Nyomkövetési adatait hamarosan a képre kattintva éri el

Kérdés esetén kérjük, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz!

Üdvözlettel,
Magyar Posta Logisztika (MPL)

InstagramYoutubeFacebookFacebook
MailMail

Ez az elektronikus levél bizalmas és/vagy jogilag védett információkat tartalmazhat, és kizárólag a címzettnek szól. Amennyiben ezt a levelet sérülten kapta meg vagy nem Ön annak valós címzettje, kérjük, haladéktalanul tájékoztassa erről a feladót, és a levelet visszaállíthatatlanul törölje rendszeréből. Az elektronikus levél engedély nélküli másolása, sokszorosítása, terjesztése, módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tiltott. Az elektronikus úton történő levelezés elsősorban információs célokat szolgál. A Magyar Posta Zrt. nem tesz és nem fogad el hivatalos kötelezettségvállalásokat kizárólag elektronikus levél útján, hacsak erről ellentétes tartalmú megállapodás nem született a felek között. Az elektronikus levél tartalma nem feltétlenül tükrözi a Magyar Posta Zrt. hivatalos álláspontját adott ügyben.

This e-mail is intended only for the above named addressee/s. The information in this e-mail and any attached files are confidential and may be legally privileged. If you are not the intended recipient, please, notify the sender immediately and then delete the e-mail, and any attachments. Any disclosure, copy, distribution or any action taken or omitted to be taken in reliance on it, is prohibited and may be unlawful.

 

Nyomtatás előtt gondoljon a környezetére! Think of the environment before printing!

Received on Mon Jan 08 2024 - 17:46:21 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Mon Jan 08 2024 - 17:53:33 CET