Sikertelen kézbesítés

From: Magyar Posta <kozponti.ertesites_at_posta.hu>
Date: Thu, 11 Jan 2024 16:14:24 +0100

Tisztelt BAJNÓCZKI MÓNIKA RÉSZÉRE!

Magyar Posta és MPL logó

Sikertelen kézbesítési értesítő

Értesítjük, hogy kézbesítőnk küldeményének kézbesítésével 2024.01.11. 11:58-kor nem járt sikerrel.
A sikertelen kézbesítés oka: ügyfél kérésére letét

Küldemény adatai
Feladó: Lencses Katalin
Küldeményazonosító: PBVF639569631
Kézbesítési cím: Kassák Lajos utca 11 fszt. 1. ajtó
Árufizetési összeg:  37 530 Ft

A küldeményeket két egymást követő munkanapon kíséreljük meg kézbesíteni. Sikertelen kézbesítés esetén postán veheti át a csomagot a feladó által megjelölt őrzési időn belül, melyről további tájékoztatást küldünk.

Életút

Kövesse nyomon csomagját – kattintson a képre

Kérdés esetén kérjük, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz!

Üdvözlettel,
Magyar Posta Logisztika (MPL)

InstagramYoutubeFacebookFacebook
MailMail

Ez az elektronikus levél bizalmas és/vagy jogilag védett információkat tartalmazhat, és kizárólag a címzettnek szól. Amennyiben ezt a levelet sérülten kapta meg vagy nem Ön annak valós címzettje, kérjük, haladéktalanul tájékoztassa erről a feladót, és a levelet visszaállíthatatlanul törölje rendszeréből. Az elektronikus levél engedély nélküli másolása, sokszorosítása, terjesztése, módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tiltott. Az elektronikus úton történő levelezés elsősorban információs célokat szolgál. A Magyar Posta Zrt. nem tesz és nem fogad el hivatalos kötelezettségvállalásokat kizárólag elektronikus levél útján, hacsak erről ellentétes tartalmú megállapodás nem született a felek között. Az elektronikus levél tartalma nem feltétlenül tükrözi a Magyar Posta Zrt. hivatalos álláspontját adott ügyben.

This e-mail is intended only for the above named addressee/s. The information in this e-mail and any attached files are confidential and may be legally privileged. If you are not the intended recipient, please, notify the sender immediately and then delete the e-mail, and any attachments. Any disclosure, copy, distribution or any action taken or omitted to be taken in reliance on it, is prohibited and may be unlawful.

 

Nyomtatás előtt gondoljon a környezetére! Think of the environment before printing!

Received on Thu Jan 11 2024 - 16:14:27 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Thu Jan 11 2024 - 16:23:41 CET