Csomagja a kézbesítőnél van

From: Magyar Posta <kozponti.ertesites_at_posta.hu>
Date: Mon, 29 Jan 2024 08:58:55 +0100

Tisztelt KISS ERIKA Részére!

Magyar Posta és MPL logó

Csomagja a kézbesítőnél van

Értesítjük, hogy küldeményét kézbesítőnk átvette, így azt a mai napon megkíséreljük a megadott címre kézbesíteni.

Küldemény adatai
Feladó: Lencses Katalin
Küldeményazonosító: PBVF639748485
Kézbesítési cím: Hajdúszoboszló, Major utca 17 9. em. 27. ajtó.
Árufizetési összeg:  14 530 Ft, melyet bankkártyával is kifizethet futárunknál.

Kézbesítés
Várható érkezés: 14:00-17:00 között
Kézbesítő telefonszáma: +36301422277

Tájékoztatjuk, hogy a nem időablak szolgáltatással feladott küldemények esetében a várható érkezés tájékoztató jellegű, amelyet a forgalmi akadályok, időjárási viszonyok befolyásolhatnak.

A küldeményeket két egymást követő munkanapon kíséreljük meg kézbesíteni. Sikertelen kézbesítés esetén postán veheti át a csomagot a feladó által megjelölt őrzési időn belül, melyről további tájékoztatást küldünk.

Amennyiben a feladó a címiraton megadta az Ön telefonszámát, szükség esetén kollégánk telefonon fogja keresni a csomag átvételével kapcsolatban.

Fizetés
A bankkártyával történő díjfizetésért a Magyar Posta Zrt. díjat nem számít fel. A bankkártyával történő fizetés informatikai ellátottsággal nem rendelkező posták és mobilposták esetében készpénzfelvételnek minősül, melyre vonatkozóan a bankkártyát kibocsátó bankok - a kondíciós listájuk szerint - díjat számolhatnak fel, melynek mértéke eltérhet a szokásos készpénzfelvételi díjtól.

Az informatikai ellátottsággal nem rendelkező posták köréről és a bankkártyával történő fizetési lehetőség elérhetőségéről a településlisták adnak tájékoztatást: Postalista, POS terminállal rendelkező kézbesítők.* További információkat honlapunkon talál.

*Előre nem tervezhető akadályozottság esetén, vagy munkaszervezési okból a bankkártyás fizetés igénybevételében időszakos korlátozás lehetséges.


Az alábbi bankkártyákkal van lehetősége a szolgáltatás igénybevételére:
Bankkártyák

Életút

Kövesse nyomon csomagját – kattintson a képre

Kérdés esetén kérjük, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz!

Üdvözlettel,
Magyar Posta Logisztika (MPL)

InstagramYoutubeFacebookFacebook
MailMail

Ez az elektronikus levél bizalmas és/vagy jogilag védett információkat tartalmazhat, és kizárólag a címzettnek szól. Amennyiben ezt a levelet sérülten kapta meg vagy nem Ön annak valós címzettje, kérjük, haladéktalanul tájékoztassa erről a feladót, és a levelet visszaállíthatatlanul törölje rendszeréből. Az elektronikus levél engedély nélküli másolása, sokszorosítása, terjesztése, módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tiltott. Az elektronikus úton történő levelezés elsősorban információs célokat szolgál. A Magyar Posta Zrt. nem tesz és nem fogad el hivatalos kötelezettségvállalásokat kizárólag elektronikus levél útján, hacsak erről ellentétes tartalmú megállapodás nem született a felek között. Az elektronikus levél tartalma nem feltétlenül tükrözi a Magyar Posta Zrt. hivatalos álláspontját adott ügyben.

This e-mail is intended only for the above named addressee/s. The information in this e-mail and any attached files are confidential and may be legally privileged. If you are not the intended recipient, please, notify the sender immediately and then delete the e-mail, and any attachments. Any disclosure, copy, distribution or any action taken or omitted to be taken in reliance on it, is prohibited and may be unlawful.

 

Nyomtatás előtt gondoljon a környezetére! Think of the environment before printing!

Received on Mon Jan 29 2024 - 08:58:58 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Mon Jan 29 2024 - 09:04:11 CET