Csomagja a kézbesítőnél van

From: Magyar Posta <kozponti.ertesites_at_posta.hu>
Date: Tue, 30 Jan 2024 14:17:07 +0100

Tisztelt Karsai Zsolt Zoltán!

Magyar Posta és MPL logó

Csomagja a kézbesítőnél van

Értesítjük, hogy küldeményét kézbesítőnk átvette, így azt a mai napon megkíséreljük a megadott címre kézbesíteni.

Küldemény adatai
Feladó: Magyar Telekom Központi Áruraktár
Küldeményazonosító: PN8DZ50500518
Kézbesítési cím: Budapest, Semmelweis utca 6.
Árufizetési összeg: 0 Ft

Kézbesítés
Várható érkezés: 12:00-20:00 között
Kézbesítő telefonszáma: +36307720772

Tájékoztatjuk, hogy a nem időablak szolgáltatással feladott küldemények esetében a várható érkezés tájékoztató jellegű, amelyet a forgalmi akadályok, időjárási viszonyok befolyásolhatnak.

A küldeményeket két egymást követő munkanapon kíséreljük meg kézbesíteni. Sikertelen kézbesítés esetén postán veheti át a csomagot a feladó által megjelölt őrzési időn belül, melyről további tájékoztatást küldünk.

Amennyiben a feladó a címiraton megadta az Ön telefonszámát, szükség esetén kollégánk telefonon fogja keresni a csomag átvételével kapcsolatban.

Életút

Kövesse nyomon csomagját – kattintson a képre

Kérdés esetén kérjük, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz!

Üdvözlettel,
Magyar Posta Logisztika (MPL)

InstagramYoutubeFacebookFacebook
MailMail

Ez az elektronikus levél bizalmas és/vagy jogilag védett információkat tartalmazhat, és kizárólag a címzettnek szól. Amennyiben ezt a levelet sérülten kapta meg vagy nem Ön annak valós címzettje, kérjük, haladéktalanul tájékoztassa erről a feladót, és a levelet visszaállíthatatlanul törölje rendszeréből. Az elektronikus levél engedély nélküli másolása, sokszorosítása, terjesztése, módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tiltott. Az elektronikus úton történő levelezés elsősorban információs célokat szolgál. A Magyar Posta Zrt. nem tesz és nem fogad el hivatalos kötelezettségvállalásokat kizárólag elektronikus levél útján, hacsak erről ellentétes tartalmú megállapodás nem született a felek között. Az elektronikus levél tartalma nem feltétlenül tükrözi a Magyar Posta Zrt. hivatalos álláspontját adott ügyben.

This e-mail is intended only for the above named addressee/s. The information in this e-mail and any attached files are confidential and may be legally privileged. If you are not the intended recipient, please, notify the sender immediately and then delete the e-mail, and any attachments. Any disclosure, copy, distribution or any action taken or omitted to be taken in reliance on it, is prohibited and may be unlawful.

 

Nyomtatás előtt gondoljon a környezetére! Think of the environment before printing!

Received on Tue Jan 30 2024 - 14:32:14 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Tue Jan 30 2024 - 14:34:29 CET