Segítünk, ha baja esik külföldön!

From: OTP Bank <noreply_at_otp.hu>
Date: Tue, 26 Mar 2024 09:21:49 +0100 (CET)
Segítünk, ha baja esik külföldön! Felfedező utasbiztosítás ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
 
 
 
 
 
OTP Bank
 
 
 

Utasbiztosítás egy teljes évre

Az aggodalom nélküli külföldi utazásokért

 
 

Tisztelt Tóth Istvánné!

Még a leggondosabb tervezéssel sem lehet mindent előre látni, ezért stresszel járhat még egy pár napos külföldi kiruccanás is. Kössön Felfedező utasbiztosítást, és koncentráljon az élményekre és a pihenésre, mert mi segítünk, ha baja esik az utazása során.

 
 

Miért éri meg a Felfedező utasbiztosítás?

Egy teljes éven át fedezetet nyújt külföldi utazásai során1

Az Európa egyéni csomag kedvező, 5990 Ft-ért elérhető

Online gyorsan megköthető az OTP InternetBankban

Érdekel
 
 

Üdvözlettel:

OTP Bank

 
 

Kérdés esetén keressen minket bizalommal!

 
 
 
 
 
 
 

1 A biztosítás utazásonként legfeljebb 30 napig érvényes. Az utazások száma korlátlan.

 

Hirdetésünk tájékoztató jellegű, nem tartalmazza a termékkel kapcsolatos valamennyi információt és nem minősül ajánlattételnek. A biztosítási terméket a Groupama Biztosító Zrt. (1146 Budapest, Erzsébet királyné útja 1/C.) nyújtja, amelyet az OTP Bank a Groupama Biztosítóval kötött szerződés alapján értékesít. A biztosító szolgáltatásait a vonatkozó biztosítási feltételek szerint nyújtja. A teljes körű tájékozódás érdekében kérjük, olvassa el a www.otpbank.hu/biztositas oldalon közzétett vonatkozó biztosítási feltételeket és termékismertetőket, amelyek tartalmazzák többek között a biztosító szolgáltatásának korlátozását, a kizárásokat és a mentesüléseket. Az ügyfelek biztosítási panaszaikkal személyesen a biztosító ügyfélszolgálati irodáiban dolgozó munkatársaihoz fordulhatnak, telefonon keresztül ezt a biztosító TeleCenter telefonszámán +36 1 467 3500, elektronikus levélben a www.groupama.hu weboldal „Írjon nekünk” menüpontjában, írásban az 1380 Budapest, Pf. 1049 levélcímen tehetik meg. A biztosító felett a szakmai felügyeletet a Magyar Nemzeti Bank (1013 Budapest, Krisztina körút 55.) látja el.

 

Tájékoztatjuk, hogy korábban tett marketing jellegű megkereséséhez hozzájáruló nyilatkozatát bármikor, korlátozás és indoklás nélkül visszavonhatja az informacio@otpbank.hu címen, a 06 1/20/30/70 366 6666-os telefonszámon, az OTP Bank fiókokban, illetve az OTP Bank Nyrt. 1876 Budapest postai címen.

 

© 2024 – OTP Bank Nyrt. Minden jog fenntartva

 
 
 
Received on Tue Mar 26 2024 - 09:21:54 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Tue Mar 26 2024 - 09:24:44 CET