Hosszabbíts most új, Neked szóló tarifáinkkal!

From: Vodafone Magyarország <email_at_vodafone.hu>
Date: Wed, 20 Feb 2019 14:03:00 +0100
Vodafone
Huawei P20 Lite 64GB 0 Ft-os kezdőrészlettel
Vodafone | A jövő izgalmas. Redy?
Kedves Ügyfelünk!
Nagyra értékeljük, hogy a Régió flotta flottát választottad!

Új, Neked szóló tarifánkkal közelebb hoztuk a korlátlan beszélgetés élményét!

A korlátlan beszélgetés belföldön és EU-n belül, normál díjas magyar számokra érvényes.
Vodafone
Vodafone
Huawei P20 Lite 64GB
• 0 Ft-os kezdőrészlet
• 21 x 3 190 Ft kamatmentes részlet
• Teljes készülékár: 66 990 Ft
 
Megnézem a készüléket
Vodafone
Az alkalmazás segítségével egyetlen kattintással elérheted az előfizetéseddel kapcsolatos legfontosabb információkat és kényelmesen intézheted ügyeidet telefonodról!
Vodafone
Google Play App Store
Kövess minket!
YouTube / Vodafone Hungary Facebook / Vodafone Hungary Instagram / Vodafone Hungary
Vodafone
Részletek a flotta készülék árlistán. A Vodafone fenntartja a jogot, hogy a 0 Ft-os kezdőrészlettel megvásárolt telefonokhoz kapcsolódó 2 éves határozott idejű szerződést előleg megfizetéséhez kösse. Az előleget a 3. havi megtérített szolgáltatási díjak után a szolgáltatási díjakkal szemben, azok értékéig jóváírja Neked. A tarifáddal elérhető pontos részletfizetési feltételekről a Vodafone üzletekben kapsz felvilágosítást.

A feltüntetett készülékajánlat minimum 4500 Ft-os havidíjú flotta tarifa igénybevétele esetén elérhető. A készülékajánlat nem elérhető Flotta Go és Red tarifákkal. Havidíjas Előfizetői Szerződés esetén az Előfizető előzetes hitelképesség vizsgálaton esik át. Az eredmény függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték adásához kötni. Az előleg összegét a szolgáltatás megkezdésétől számított harmadik befizetett számla után havonta, a szolgáltatási díjak ellenében, maximum a számlaérték összegéig jóváírja a Vodafone. A részletfizetés 12 vagy 21 hónapos kamat- és költségmentes (0% THM) részletfizetési kedvezmény. Amennyiben valamely részlet megfizetésével az előfizető késedelembe esik, a Vodafone fenntartja a jogot, hogy az előfizetéshez kapcsolódó, még hátralévő részletek mindegyikét egy összegben esedékesnek tekintse. Ezt legkésőbb a számlatartozás miatti szerződésbontást követően kiállított havi számlával be kell fizetni. Ha az Előfizetői Szerződés hatályba lépését követő két éven belül az Előfizető érdekkörében felmerülő okból a Szerződés megszüntetésére kerül sor, a Lakossági ÁSZF 12.6.12. pontjában, illetve az Adásvételi Szerződésben meghatározott mértékű kötbér fizetendő. Az egyedi flotta tarifák tartalma és díjszabása a jogosultság igazolása után elérhető az üzletekben vagy a flotta kód birtokában a belföldi hálózatból díjmentesen hívható 1270 telefonszámon.

Amennyiben az Előfizető 4G/ LTE képes készülékkel rendelkezik, úgy a 4G/LTE lefedettségi területen Vodafone 4G/LTE hálózatán veheti igénybe a szolgáltatásokat, az ÁSZF-ben rögzített minőségi mutatók és feltételek szerint. Az aktuális hálózati lefedettség megtekinthető a www.vodafone.hu/lefedettsegi-terkep oldalon.

A készülékajánlat visszavonásig, illetve a készlet erejéig elérhető. A műszaki paraméterek a gyártótól származnak, a képek illusztrációk. A készülékek csak Vodafone magyarországi előfizetői kártyával használhatók.
Az elektronikus hulladékkezeléssel kapcsolatos részletes információk elérhetőek a www.vodafone.hu/hulladekkezeles weboldalon.

Amennyiben a továbbiakban nem szeretnél e-mailben értesülni ajánlatainkról, kattints ide, vagy jelezd levélben a Vodafone Magyarország Zrt. 1476 Budapest, Pf.350 címen! További információért írj az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com e-mail címre. A Vodafone Magyarország adatkezelési szabályzatát a Vodafone Magyarország Általános Szerződési Feltételeiben találod.

Vodafone A jogaidról részletesebb tájékoztatást a www.vodafone.hu/adatkezeles oldalon találhatsz.
Received on Wed Feb 20 2019 - 14:03:03 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Wed Feb 20 2019 - 14:10:40 CET