Válaszd Te is a Vodafone otthoni szolgáltatásait!

From: Vodafone Magyarorszag <hirlevel.hu_at_vodafone.com>
Date: Fri, 22 Apr 2022 11:30:40 +0200
Extra előnyök várnak, amennyiben kedvezményes otthoni szolgáltatást vásárolsz!
Together we can
Kedves Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy a Vodafone mobil szolgáltatását veszed igénybe!

Örömmel tájékoztatunk, hogy nálad is elérhetőek a Vodafone otthoni szolgáltatásai, amelyet akár az 1 Gibabit sebességű internet szolgáltatással is választhatsz!
Miért érdemes a Vodafone vezetékes szolgáltatását választanod?
le- és feltöltési sebesség TV Comfort csomag Személyes ajánló
Igényeidre szabott vezetékes internet csomagokból választhatsz TV HD Plus vario csomag 115 TV csatornával
(melyből 61 HD)
Vodafone TV Személyes ajánlóval, Felvétel- és egyéb hasznos funkciókkal
Nálad elérhető ajánlatok
Mobil-vezetékes ügyfélkedvezmények
Üdvözlettel: Vodafone
100%
Töltsd le a My Vodafone alkalmazást!

Az alkalmazás segítségével egyetlen kattintással elérheted az előfizetéseddel kapcsolatos legfontosabb információkat és kényelmesen intézheted ügyeidet telefonodról!
Google Play App Store
Kövess minket! YouTube / Vodafone Hungary Facebook / Vodafone Hungary Instagram / Vodafone Hungary
A Vodafone TV médiabox használatához állandó vezetékes internetkapcsolat és HDMI bemenettel rendelkező TV készülék szükséges. Az otthoni szolgáltatások elérhetősége területenként változhat. A 7 napos Műsorvisszajátszó és Felvétel funkciók működése a tartalomszolgáltató jogosultságainak függvénye.

Részletek: www.vodafone.hu/miert-a-vodafone/otthoni-szolgaltatasok/vodafonetv.

Az otthoni ajánlatok 2021. november 8-tól visszavonásig érvényesek, új vezetékes egyéni előfizetők számára. A szolgáltatási területekről és a technikai feltételekről - különösen az Internet XL vario csomag kapcsán - bővebb információt a Vodafone Lakossági ÁSZF 1. sz. mellékletében találsz. Rendes körülmények között elérhető le- és feltöltési sebesség: Internet M vario optikai hálózaton (GPON): 125/45 Mbit/s, kábelhálózaton (HFC): 125/12 Mbit/s, Internet L vario optikai hálózaton (GPON): 275/160 Mbit/s, kábelhálózaton (HFC): 275/13 Mbit/s, Internet XL vario optikai hálózaton (GPON): 775/775 Mbit/s. A kábelhálózat (HFC) bizonyos területein Vodafone TV szolgáltatás nem vehető igénybe. A szolgáltatási területek elérhetőségéről bővebb információt a Vodafone Lakossági Vezetékes ÁSZF 3.2. pontjában találsz. A további vezetékes internetcsomagok maximális sávszélességéről a Vodafone ÁSZF 1. Számú mellékletéből tájékozódhatsz a www.vodafone.hu/vodafonerol/aszfoldalon.

A Vodafone mobil és vezetékes ügyfeleknek szóló Előnyök és Havidíj-kedvezmény akció visszavonásig érvényesek azon egyéni és flotta előfizetők számára, akik a Vodafone Magyarországnál legalább egy jogosult havi díjas, 2019. szeptember 2-át követően határozott időre kötött, aktív mobil hangalapú, illetve legalább egy aktív helyhez kötött (vezetékes tv, telefon és internet) szolgáltatásra vonatkozó Előfizetői Szerződéssel, és az adott Előfizetői Szerződéseken azonos természetes azonosítókkal rendelkeznek. A Kedvezmény minden hónapban, ügyfélszámtól függetlenül az Előfizető mindenkori legmagasabb havidíjú, határozott idejű, jogosult RED/Go, egyedi flotta tarifacsomagja alapján kerül meghatározásra és az adott tarifacsomag internet havidíjából levonásra, és nem haladhatja meg az adott számlában az adott tarifacsomag következő időszakra terhelt internet havidíját. Online megrendelés esetén a mobil-vezetékes ügyfeleknek szóló Előnyök és Kedvezmények mobil havidíj-kedvezmény nem jelenik meg a kosárban, az a havi mobilszámlából kerül majd automatikusan levonásra. A havidíj-kedvezmény és előnyök aktiválásáról SMS-ben értesítünk. További részletek a Lakossági Vodafone ÁSZF Akciók 2.15-2.16. és a www.vodafone.hu/mobilesotthoni oldalon.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Szolgáltató honlapján elhelyezésre kerültek a kiskorúak védelmét lehetővé tevő, könnyen telepíthető és használható szoftverek, illetve azokkal egyező célra szolgáló más szolgáltatások elérhetőségére, valamint használatára vonatkozó részletes információk, amelynek elérhetősége: https://www.vodafone.hu/kiskoruakvedelme

Amennyiben a továbbiakban nem szeretnél e-mailben értesülni ajánlatainkról, kattints ide, vagy jelezd levélben a Vodafone Magyarország Zrt. 1476 Budapest, Pf.350 címen! További információért írj az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com e-mail címre. A Vodafone Magyarország adatkezelési tájékoztatóját a Vodafone Magyarország Általános Szerződési Feltételeiben találod.

A Vodafone Magyarország adatkezelési nyilvántartási azonosítója: 329-0100.

A jogaidról részletesebb tájékoztatást a www.vodafone.hu/adatkezeles oldalon találhatsz.
 
Vodafone
Received on Fri Apr 22 2022 - 11:31:05 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Fri Apr 22 2022 - 11:32:48 CEST