Válaszd megújult vezetékes szolgáltatásainkat!

From: Vodafone Magyarorszag <hirlevel.hu_at_vodafone.com>
Date: Mon, 4 Dec 2023 19:08:17 +0100 (CET)
Válaszd megújult vezetékes szolgáltatásainkat!
Kedves János !
Köszönjük, hogy a Vodafone otthoni szolgáltatásait veszed igénybe!
Örömmel tájékoztatunk, hogy megújult a vezetékes szolgáltatásaink csomagkínálata.
Szívesen használnátok egyszerre többen, több eszközön is az internetet akár 4K videókhoz, online játékokhoz vagy gyors letöltéshez? Magyar és eredeti nyelvű filmek és saját gyártású sorozatok mellett a legjobb mozifilmeket is megnéznéd akár online?
Válaszd a Gigabit Net + TV HD Extra HBO Pak szolgáltatásainkat Vodafone Home csomagban!
Gigabit Net + TV HD Extra HBO Pak
Érdekel
A pontos részletekkel kapcsolatban, ha bármilyen kérdésed van vagy segítségre lenne szükséged, hogy a számodra legkedvezőbb döntést hozhasd, szívesen segítenek kollégáink a Vodafone belföldi hálózatából díjmentesen hívható 1401-es telefonszámon vagy üzleteinkben.
Üzletkereső
Aktuális ünnepi ajánlatainkért jelentkezz be My Vodafone fiókodba és nézd meg az összes elérhető kedvezményes ajánlatunkat.
Megnézem
Üdvözlettel: Vodafone
Töltsd le a My Vodafone alkalmazást!

Az alkalmazás segítségével egyetlen kattintással elérheted az előfizetéseddel kapcsolatos legfontosabb információkat és kényelmesen intézheted ügyeidet telefonodról!
Google Play App Store
Kövess minket! YouTube / Vodafone Hungary Facebook / Vodafone Hungary Instagram / Vodafone Hungary
A Vodafone TV médiabox használatához állandó vezetékes internetkapcsolat és HDMI bemenettel rendelkező TV készülék szükséges. Az otthoni szolgáltatások elérhetősége területenként változhat. A 7 napos Műsorvisszajátszó és Felvétel funkciók működése a tartalomszolgáltató jogosultságainak függvénye. Részletek: www.vodafone.hu/miert-a-vodafone/otthoni-szolgaltatasok/vodafonetv

A Gigabit Net díjcsomag rendes körülmények között elérhető le/feltöltési sebessége 700/28 Mbit/s. A vezetékes szolgáltatások elérhetősége területenként változhat.

A vezetékes szolgáltatások igénybevétele esetén a Szolgáltató előzetes hitelképesség vizsgálatot végez. Az eredmény függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni.

Ezúton tájékoztatunk, hogy a Szolgáltató honlapján elhelyezésre kerültek a kiskorúak védelmét lehetővé tevő, könnyen telepíthető és használható szoftverek, illetve azokkal egyező célra szolgáló más szolgáltatások elérhetőségére, valamint használatára vonatkozó részletes információk, amelynek elérhetősége: www.vodafone.hu/kiskoruakvedelme.

Amennyiben a továbbiakban nem szeretnél e-mailben értesülni ajánlatainkról, kattints ide, vagy jelezd levélben a Vodafone Magyarország Zrt. 1519 Budapest, Pf. 543. címen! További információért írj a www.vodafone.hu/ugyfelszolgalat/kapcsolat felületen.

A Vodafone Magyarország előfizetőknek és felhasználóknak szóló adatkezelési tájékoztatóját a Vodafone Magyarország Általános Szerződési Feltételeinek 3. mellékletében találod meg.

Jogaidról részletesebb tájékoztatást a www.vodafone.hu/adatkezeles oldalon találsz.
 
Vodafone
Received on Mon Dec 04 2023 - 19:08:19 CET

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Mon Dec 04 2023 - 19:13:46 CET